Paard in training

Bij dressuurstal Patrick Manintveld kunt u terecht voor training op elk niveau. Van het zadelmak maken tot opleiden voor de Grand Prix. Of het gaat om het oplossen van een rijtechnisch probleem of het opleiden tot een hoger niveau om zo een eventuele verkoop te bespoedigen, het kan allemaal bij dressuurstal Patrick Manintveld. Ook is het mogelijk om uw getalenteerde paard bij ons te stallen en door ons op concours uit te laten brengen. Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden voor uw paard(en).

Ook maken wij uw merrie of hengst graag klaar voor de keuring.

Een goede voorbereiding is belangrijk om uw paard zo goed mogelijk voor te stellen tijdens een merrie- of hengstenkeuring. Samen met u gaan we het paard beoordelen zodat we op basis van een reeële verwachtingen het juiste traject richting de keuring kunnen bepalen. De algehele conditie van het paard krijgt veel aandacht tijdens de training. Samen met een voerspecialist, hoefsmid en fysiotherapeut zorgen we dat het paard in goede conditie is, zodat het paard zich goed kan laten tijdens de keuring.

Bij Dressuurstal Patrick Manintveld staat de gezondheid en welzijn van de paarden voorop. Naast de op het paard afgestemde juiste training onder het zadel of in de stapmolen krijgen de paarden dagelijks weidegang of kunnen zij aan de hand buiten stappen en/of grazen.

Dressuurstal Patrick Manintveld beschikt over alle faciliteiten voor zowel ruiter als paard.

Laat het ons zeker weten als u uw paard door ons wil laten opleiden. Maar neem zeker ook contact met ons op als u een goed dressuurpaard wilt aankopen of verkopen.