Zadels

Patrick Manintveld werkt als zadelfitter in de Vlaamse Kempen en provincie Antwerpen en het zuiden van Nederland. Ook is het mogelijk om (op afspraak) met uw paard naar de locatie in Turnhout te komen om daar in alle rust diverse zadels op uw paard te proberen. Dressuurstal Patrick Manintveld beschikt over een goede 20 x 60 meter piste.

Een goed passend zadel is van groot belang voor zowel ruiter als paard. Denk zelf maar eens aan een lange wandeling in te grote of te kleine schoenen.

Patrick Manintveld kijkt graag samen met u naar een fijn en goed zadel voor uw paard. Het fijne van de zadels van Custom is dat ze op maat gemaakt worden voor uw paard en aangepast kunnen worden aan uw wensen.

CUSTOM zadels biedt u en uw paard de oplossing met zijn revolutionaire maatzadels, door de speciaal ontwikkelde stalen boom zijn CUSTOM zadels goed aan te passen. Paarden veranderen, door training worden paarden breder omdat ze meer spieren krijgen. Paarden kunnen ook terugvallen in hun bespiering door een blessure. Het gevolg is dat een zadel niet meer goed op een paard ligt.

Voor het leveren van top prestaties behoort een zadel perfect te passen, ongeacht welke discipline er mee beoefend wordt. Patrick Manintveld en Custom zadels beschikken over de kennis en de mogelijkheden om het Custom zadel ook na verloop van tijd aan te passen aan de wensen van zowel ruiter als paard.

Custom is een van de grootste zadelmakers in Amerika en heeft zich nu ook gevestigd in Europa, waaronder Belgie. CUSTOM werkt al jarenlang tot grote tevredenheid samen met gerenommeerde topruiters waaronder de Amerikaanse Olympische ruiter Steffen Peters. Custom zadels staan voor comfort en de perfecte pasvorm.