Zadels

Patrick Manintveld werkt als zadelfitter in de Vlaamse Kempen en provincie Antwerpen en het zuiden van Nederland. Ook is het mogelijk om (op afspraak) met uw paard naar de locatie in Turnhout te komen om daar in alle rust diverse zadels op uw paard te proberen. Dressuurstal Patrick Manintveld beschikt over een goede 20 x 60 meter piste.

Door zijn jarenlange ervaring in de paardensport en het opleiden van jonge paarden op zijn eigen dressuurstal is Patrick zich bewust van het belang van een goed passend zadel voor zowel ruiter als paard. Om blessures te voorkomen vindt Patrick het heel belangrijk dat elk paard een goed passend zadel heeft. Dat is de reden dat Patrick zich naast het rijden gespecialiseerd heeft in het aanmeten en aanpassen van zadels.

Een goed passend zadel is van groot belang voor zowel ruiter als paard. Denk zelf maar eens aan een lange wandeling in te grote of te kleine schoenen. Het fijne van Custom zadels is dat ze op maat gemaakt worden en voor u en uw paard aangepast kunnen worden aan uw wensen.

Voor het leveren van top prestaties behoort een zadel perfect te passen, ongeacht welke discipline er mee beoefend wordt. Patrick Manintveld en Custom zadels beschikken over de kennis en de mogelijkheden om het Custom zadel ook na verloop van tijd aan te passen aan de wensen van zowel ruiter als paard.

Custom werkt al jarenlang tot grote tevredenheid samen met gerenommeerde topruiters waaronder de Amerikaanse Olympische ruiter Steffen Peters. Custom zadels staan voor comfort en de perfecte pasvorm.