Paarden kopen/verkopen/trainen

horse1

Dressuurstal Patrick Manintveld houdt zich bezig met de training, verkoop en bemiddeling van getalenteerde dressuurpaarden op alle niveau’s, van veulen tot Grand Prix.

Paard kopen
Dressuurstal Patrick Manintveld is gespecialiseerd in verkoop door bemiddeling van talentvolle dressuurpaarden tot het hoogste niveau.  Mochten wij het juiste dressuurpaard niet op stal hebben, dan gaan we voor u op zoek. Hiervoor beschikken wij over een zeer breed wereldwijd netwerk. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar een passend paard.

Door de jaren heen heeft Dressuurstal Patrick Manintveld al veel amateurs en professionals, van over de hele wereld van een goed dressuurpaard voorzien.

Paard verkopen
Wenst u uw paard te verkopen maar heeft u te weinig tijd of ervaring en besteedt u de verkoop van uw paard (om persoonlijke redenen) liever uit? Ook dan kan Dressuurstal Patrick Manintveld u tot dienst zijn. Wij zorgen dan voor een snelle en correcte afwikkeling zodat er voor u een zorg wegvalt.

Paard trainen
Bij dressuurstal Patrick Manintveld kunt u terecht voor training op elk niveau. Van het zadelmak maken tot opleiden voor de Grand Prix.  Of het gaat om het oplossen van een rijtechnische probleem of het opleiden tot een hoger niveau om zo een eventuele verkoop te bespoedigen, het kan allemaal bij dressuurstal Patrick Manintveld. Ook is het mogelijk om uw getalenteerde paard bij ons te stallen en door ons op concours uit te laten brengen. Graag bespreken we in een persoonlijk gesprek uw wensen en de mogelijkheden voor uw paard(en).

Laat het ons zeker weten als u serieus op zoek bent naar een goed dressuurpaard. Maar neem ook zeker contact met ons op als u een goed dressuurpaard wilt verkopen of laten trainen.

patrick